Vurdon

 

Cégünkről

1993 óta foglalkozunk kortárs és muzeális amerikai, valamint populáris európai, japán autók importjával, értékesítésével. Palettánkon különleges színfoltot jelentenek az 50-60-70-es évek legendás amerikai autói, de ugyanúgy foglalkozunk a tipikus európai, XXI. századi igényeket kielégítő, kis, közép és luxus kategóriájú járművekkel.

Rugalmas időbeosztásban dolgozunk, tehát ha Ön egy másik városban él, és csak a munkája befejeztével vagy esetleg hétvégén illetve ünnepnapokon tud minket felkeresni, jöjjön bátran, szeretettel várjuk! Használt autót, motorkerékpárt, lakóautót, kishaszonjárművet beszámítunk minden nálunk vásárolt autóba, vagy kedvező árajánlat esetén közvetlen készpénzfizetéssel is megvásárolunk. Gépjárműveinkre gyors és korrekt hitelügyintézést vállalunk, igény esetén teljes körű szervizellátást is biztosítunk.

Amennyiben napi kínálatunkban nem talált Önnek megfelelő autót, és az általunk kínáltaknál is speciálisabb elképzelései vannak, ez esetben széles amerikai kapcsolataink segítségével megkeressük, megvásároljuk, leszállítjuk és forgalomba helyezzük Önnek, akár muzeális minősítéssel. Merje megvalósítani régóta dédelgetett álmát és bebizonyítjuk , hogy a muzeális autó nem csupán vesződség lehet, hanem igazi megélt élmény és életérzés. Fontos szempont továbbá az értékállóság. Ahogy Ön is megfigyelhette, egy új autó vásárlási értékének felét éri pár év múlva, míg egy muzeális jármű évről évre növekvő értéket képvisel.


Nem titkoltan elfogultak vagyunk az amerikai autók hőskorával, a körzővel-vonalzóval, számítógépek nélkül tervezett, legendás detroiti autólegendákkal szemben. Így elsősorban (a régi autók körében legalábbis) a '40-es, '50-es, '60-as és '70-es évek amerikai autóiban vagyunk otthon, de természetesen nem mondunk nemet más országokban gyártott autók felkutatására sem.

A legvadabb elképzelés, igény, óhaj sem okoz gondot, hisz Amerikában rengeteg eladó autó van. Noha már felismerte a világ a legendás amerikai autók jelentőségét, értékét és az árak rohamosan emelkednek, mégis kis odafigyeléssel ki lehet fogni kedvező áron jó állapotú ajánlatokat, legyen az tökéletes futószalag-állapotú antik autó, egy épített Hot Rod, Low Rider vagy egy 1400 lóerős Dragster. Pontos típus, motor, évjárat, szereltség (akár szín) megkötéssel is megtaláljuk az épp legideálisabb ajánlatot Önnek. Látogasson meg minket győri telepünkön, kiállításokon, bemutatókon! Kedvező ajánlatokkal, a régi autókra is kedvező hitellehetőséggel, próbakörökkel, és jó idő esetén hideg sörrel várjuk Önt. Várjuk szeretettel hívását, levelét, jelentkezését!

Vurdon csapat

Webáruház készítés, honlapkészítés