Vurdon

 

GY. I. K.

Egyedi rendeléseket is teljesítenek?
 • Igen. Nagyon akkurátus, pontos egyeztetés és minden részletre kiterjedő megbeszélés után. A legvadabb elképzeléseket is valóra váltjuk, eddig is megtaláltunk minden autót, remélhetőleg eztán is. Az állapot meghatározása mindig roppant relatív, épp ezért legegyszerűbb képeken, vagy személyesen megnézni a referenciáinkat viszonyítás gyanánt. Vételár, kiadások, idő, állapot, szállítás, forgalomba helyezés, mind-mind áttekinthető kell, hogy legyen.
Hogyan történik a forgalomba helyezés muzeális járműnél?
 • Nagyon nagy vonalakban:
  1. Muzeális minősítésen kell átesnie a gépjárműnek, ahol az autó korhűségéről, műszaki, és esztétikai állapotáról győződik meg egy bizottság.
  2. Ha megfelelt a muzeális minősítésen az autó, akkor mehet a hagyományos műszaki vizsgára. Ezen a műszaki vizsgán felmentést nyer az autó a mai követelmények alól, hisz csak annak a bizonyos kornak megfelelő követelményeknek kell megfelelnie, amiben készült. A biztonsági berendezéseknek természetesen kifogástalanul kell működni. Az amerikai (pl. hátul piros irányjelző) lámpák is maradhatnak, sőt kötelező, hisz úgy eredeti, úgy korhű.
  3. Ha a műszaki vizsgán is megfelelt, akkor az okmányirodában már csak fel kell venni a rendszámot és a forgalmi engedélyt.
  Mindez nagyon egyszerűnek tűnik, de sajnos nem az. Ezer buktatója van és ezek a szemlék, vizsgák nagyon szigorúak, csak kifogástalanul eredeti, hibátlan autókkal kivitelezhető. Természetesen mi mindezt vállaljuk önnek.
Ki van fizetve a vám az autókra?
 • Igen, ez a mi költségünk, ez már benne foglaltatik az árában. Regisztrációs díj (jelenleg...) nincs az autókra, mivel muzeális jellegűek.
Hogyan érkeznek haza ezek az autók?
 • Amerikában a kikötőig trailerrel, majd hajóval valamelyik európai kikötőbe (Németország, Belgium), onnan pedig trailerrel szállítjuk a telephelyünkre az autókat.(fölmerült már a befagyott Bering-szoroson átautózás is, de elvetettük az ötletet)
Honnan származnak az autók?
 • Amerikából és Kanadából. Változó, hogy melyik államból, településről.
Webáruház készítés, honlapkészítés